Morien Palma

drs. Morien Palma

Gz-psycholoog, NVO Orthopedagoog Generalist
Mijn expertise ligt op het gebied van de medische psychologie. De wisselwerking tussen psyche en lichaam is wat mij daarin aanspreekt. Ik vind het mooi om mensen met lichamelijke klachten of chronische ziekten weer op weg te helpen, zodat ze minder of geen last ervaren in het dagelijkse leven. Ervaring in de medische kinder- & jeugdpsychologie heb ik opgedaan in een ziekenhuis waar ik sinds 2003 werkzaam ben als Orthopedagoog Generalist. Daar heb ik in 2015 de opleiding tot Gz-psycholoog afgerond. Tevens ben ik werkzaam als stagedocent aan de Universiteit Utrecht. Mijn studie Orthopedagogiek heb ik destijds ook aan deze universiteit gedaan (2001). Ik ben opgegroeid en woonachtig, met mijn man en drie kinderen, in de provincie Utrecht.


Bij behandeling maak ik gebruik van verschillende therapeutische referentiekaders zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR en oplossingsgerichte therapie. Ik vind het belangrijk om samen met de cliënt ‘de puzzel’ te leggen en daarbij vooral ook oog te hebben voor de sterke kanten van de cliënt en diens omgeving. 

Kwalificaties en registraties


Master Orthopedagogiek Universiteit Utrecht (2001)

Gz-psycholoog (nr: 39919723225)

NVO Orthopedagoog Generalist (nr: 1240)


AGB-code: 94011924


Lid van Landelijke Vereniging Medische Psychologie (LVMP)

Lid van Nederlandse Vereniging voor Gz-psychologen (NVGzP)
Specialisaties

Medische psychologie: o.a. medisch onbegrepen lichamelijke klachten 

Cognitieve gedragstherapie

EMDR

Oplossingsgerichte therapieSperwerkamp 40

3972 WG Driebergen-Rijsenburg

0343-769154

info@topp-zorg.nl

TOPP-zorg


Therapie Onderzoek Psychologen Pedagogen


Een kleinschalige groepspraktijk in het midden van Nederland die hulp biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. We zijn gespecialiseerd in rouw, trauma, angst, depressie, medisch onbegrepen lichamelijke klachten, hoogbegaafdheid en diagnostiek. Maar we bieden ook hulp bij uiteenlopende andere problemen. Neem daarom altijd contact op om te kijken wat we voor jou, je kind of je gezin kunnen betekenen.

© Copyright. All Rights Reserved.