Elise Bakker

Elise Bakker MSc

NVO Orthopedagoog Generalist, postmaster-orthopedagoog SKJIk ben afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit Utrecht en heb daarna de opleiding tot NVO Orthopedagoog Generalist gedaan.  Ik heb jaren met veel plezier gewerkt als docent binnen de opleiding pedagogische wetenschappen van de Universiteit Utrecht en als orthopedagoog binnen de jeugd GGZ. Ik werk met jeugdigen van uiteenlopende leeftijden, van kinderen die net gestart zijn op de basisschool tot adolescenten die bijna klaar zijn met de middelbare school. Ik heb ervaring met uiteenlopende hulpvragen, zoals op het gebied van aandacht en concentratie, sociale problemen, angst, negatief zelfbeeld, rouw en (hoog)begaafdheid.


Tot mijn werkzaamheden behoren diagnostiek, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders. Daarbinnen is mijn specifieke aandachtsgebied diagnostiek van de (brede) cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling, in het bijzonder bij hoogbegaafdheid. Ik vind het belangrijk om zorgvuldig te kijken naar zowel zwakke als sterke kanten en wat dat betekent voor opvoed- en onderwijsbehoeften. In behandeling maak ik gebruik van verschillende referentiekaders, zoals cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie en oplossingsgerichte therapie.

Kwalificaties en registraties


Master Orthopedagogiek Universiteit Utrecht (2011)

NVO Orthopedagoog Generalist (nr: 15465)

postmaster-orthopedagoog SKJ (nr: 120003142)


AGB-code: 94102838

 

Specialisaties

(Neuro)psychologische diagnostiek

Executieve functies

Hoogbegaafdheid

Cognitieve gedragstherapie

Sperwerkamp 40

3972 WG Driebergen-Rijsenburg

0343-769154

info@topp-zorg.nl

TOPP-zorg


Therapie Onderzoek Psychologen Pedagogen


Een kleinschalige groepspraktijk in het midden van Nederland die hulp biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. We zijn gespecialiseerd in rouw, trauma, angst, depressie, medisch onbegrepen lichamelijke klachten, hoogbegaafdheid en diagnostiek. Maar we bieden ook hulp bij uiteenlopende andere problemen. Neem daarom altijd contact op om te kijken wat we voor jou, je kind of je gezin kunnen betekenen.

© Copyright. All Rights Reserved.