Daphne Halman

Daphne Halman MSc


Gezondheidszorgpsycholoog, Cognitief Gedragstherapeut VGCt, EMDR therapeutIk ben altijd geïnteresseerd geweest in het welzijn van andere mensen. Daarom ben ik psychologie en pedagogische wetenschappen gaan studeren en heb ik na een aantal jaren werkervaring ook de postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog gevolgd. Ik heb veel ervaring in de diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders. Daarnaast werk ik steeds meer met volwassenen.

 

In mijn werk als psycholoog vind ik het belangrijk dat iemand zich begrepen en veilig voelt. Van daaruit bekijken we samen wat er speelt, hoe de problemen zijn ontstaan en wat er voor nodig is om te zorgen dat het weer beter gaat. Hierbij maak ik gebruik van verschillende invalshoeken en bewezen effectieve behandelmethodes (zoals cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie), betrek ik belangrijke personen in iemands leven en bied ik maatwerk. Ik kijk ook graag naar wat er goed gaat en welke krachten iemand heeft om zich weer goed te voelen.

 

In het bijzonder heb ik ervaring in het behandelen van overmatige angsten, boosheid, stemmingsproblemen, sociale problemen en zelfbeeldproblemen. De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in het behandelen van problemen als het gevolg van ingrijpende levensgebeurtenissen (trauma), waarbij ik gebruik kan maken verschillende werkzame behandelmethodes (EMDR, Exposure). 


Kwalificaties en registraties


Bachelor Klinische en ontwikkelingspsychologie, Rijksuniversiteit Groningen (2007) 

Minor Pedagogische wetenschappen, Universiteit van Amsterdam (2008)

Master Kinder- en jeugdpsychologie, Universiteit Utrecht (2010)


GZ-Psycholoog (BIG nr: 79919158025)

Cognitief Gedragstherapeut -VGCt (VGCt nr: 303650)

EMDR-therapeut, Lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN)

AGB-code: 94100289Specialisaties

Trauma, angst, depressie

Cognitieve gedragstherapie

EMDRSperwerkamp 40

3972 WG Driebergen-Rijsenburg

0343-769154

info@topp-zorg.nl

TOPP-zorg


Therapie Onderzoek Psychologen Pedagogen


Een kleinschalige groepspraktijk in het midden van Nederland die hulp biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. We zijn gespecialiseerd in rouw, trauma, angst, depressie, medisch onbegrepen lichamelijke klachten, hoogbegaafdheid en diagnostiek. Maar we bieden ook hulp bij uiteenlopende andere problemen. Neem daarom altijd contact op om te kijken wat we voor jou, je kind of je gezin kunnen betekenen.

┬ę Copyright. All Rights Reserved.