Marlies Nederbragt

Marlies Nederbragt MSc

Orthopedagoog SKJ, cognitief gedragstherapeut VGCtDoor mijn interesse in de vraag waarom mensen zich gedragen zoals zij doen, ben ik orthopedagogiek gaan studeren. Met jongeren en hun ouders gezamenlijk ontdekken waarom er op dit moment in het leven klachten zijn vind ik nog steeds een van de leukste aspecten van mijn werk. Samen proberen we je klacht te begrijpen, waarna we een behandelplan opstellen en behandeling starten.

Mijn carrière ben ik begonnen in de jeugdzorg. Hierna ben ik als therapeut gaan werken en heb in de verstandelijke gehandicapten zorg en de GGZ veel ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling. Via diverse opleidingstrajecten (cognitieve gedragstherapie, EMDR) blijf ik mij als therapeut ontwikkelen en blijf ik up-to-date om behandelingen zo veel mogelijk vorm te geven op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

 


Kwalificaties en registraties


Pedagogische wetenschappen (2008)

NVO-Orthopedagoog (nr: 10079)

Cognitief gedragstherapeut VGCt (nr: 300147)

Master-Orthopedagoog SKJ (nr: 120006137)


AGB-code: 94106739


Lid van Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt)
Specialisaties

Cognitieve gedragstherapie

EMDR

Trauma, angst, depressieSperwerkamp 40

3972 WG Driebergen-Rijsenburg

0343-769154

info@topp-zorg.nl

TOPP-zorg


Therapie Onderzoek Psychologen Pedagogen


Een kleinschalige groepspraktijk in het midden van Nederland die hulp biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. We zijn gespecialiseerd in rouw, trauma, angst, depressie, medisch onbegrepen lichamelijke klachten, hoogbegaafdheid en diagnostiek. Maar we bieden ook hulp bij uiteenlopende andere problemen. Neem daarom altijd contact op om te kijken wat we voor jou, je kind of je gezin kunnen betekenen.

© Copyright. All Rights Reserved.