Supervisie

Supervisie, leertherapie en masterclassesSupervisie vormt een belangrijk onderdeel van je post-master opleiding tot bijvoorbeeld GZ-psycholoog, NVO-Orthopedagoog Generalist. Pychotherapeut of Cognitief Gedragstherapeut. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor supervisietrajecten voor verschillende opleidingen.


Vereniging voor Cognitieve en Gedragstherapieen (VGCt) -- supervisoren Els van den Bosch, Mariken Spuij

Vereniging voor Kinder en Jeugdspychotherapie (VKJP) -- supervisoren Els van den Bosch, Mariken Spuij

NVO-Orthopedagoog generalist (NVO) --- supervisoren Mariken Spuij

NiP-Kinder en jeugdpsycholoog (NiP)-- supervisoren Mariken Spuij

GZ-Psycholoog -- supervisoren Morien Palma, Ruth Terpstra-Nijboer, Mariken Spuij

Klinisch Psycholoog -- supervisoren Mariken Spuij

Psychotherapeut -- supervisoren Els van den Bosch, Mariken Spuij

Schoolpsychologen -- supervisoren  Mariken Spuij


Ook je N=1 (VGCt) kun je bij ons schrijven. Mariken Spuij heeft ruime ervaring in de begeleiding van N=1 studies over uiteenlopende problematieken.


We bieden zowel individuele als groepssupervisie aan. Wat het best bij jou past is afhankelijk van je persoonlijke doelen en vragen.Leertherapie is een verplicht onderdeel voor de VGCt, VKJP, Pt en KP registratie maar is voor andere opleidingen soms ook een wenselijke aanvulling. Els van den Bosch is geregistreerd als leertherapeut bij de VGCt en Mariken Spuij bij de VGCt en VKJP.
Masterclasses worden gegeven in kleine groepjes professionals en zijn in principe losstaande bijeenkomsten rondom een thema en duren doorgaans 2-3 uur. De Masterclasses kunnen in Driebergen worden georganiseerd of op locatie.  De masterclass wordt ingevuld in overleg met de professionals die de masterclass aanvragen. In de masterclass staat de bespreking van casuïstiek centraal en krijg je snel zicht op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.


Voorbeelden van masterclasses:

- Speldiagnostiek en speltherapie

- Rouw en verliesverwerking bij kinderen, jongeren en volwassenen (GGz, school) na overlijden, maar ook na andere ingrijpende ervaringen die nauw gerelateerd zijn aan verwerking van een overlijden (ouders van een kind met een beperking, gezinnen met een ernstige levensbedreigende ziekte)Wil je meer weten over ons aanbod voor professionals? Neem dan contact met ons op.


TOPP-zorg


Therapie Onderzoek Psychologen Pedagogen


Een kleinschalige groepspraktijk in het midden van Nederland die hulp biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. We zijn gespecialiseerd in rouw, trauma, angst, depressie, medisch onbegrepen lichamelijke klachten, hoogbegaafdheid en diagnostiek. Maar we bieden ook hulp bij uiteenlopende andere problemen. Neem daarom altijd contact op om te kijken wat we voor jou, je kind of je gezin kunnen betekenen.

Sperwerkamp 40

3972 WG Driebergen-Rijsenburg

0343-769154

info@topp-zorg.nl

Als praktijk hebben we een breed aanbod, maar zijn we ook gespecialiseerd op een aantal terreinen. Lees  hier meer over onze specialisaties


Veel volwassenen kampen met emotionele of psychische problemen. Als deze niet vanzelf overgaan kan een psycholoog hierbij helpen. Lees hier meer over ons aanbod voor volwassenen.

We bieden hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders. Soms zijn er ingrijpende dingen gebeurd, maar soms is er geen directe aanleiding Lees hier meer over hoe we samen proberen om klachten te verminderen en problemen op te lossen.

© Copyright. All Rights Reserved.