Behandeling

Behandeling


Wij hebben een breed zorgaanbod voor allerlei verschillende klachten die kinderen, jongeren en volwassenen. Op onze site vind je informatie over dit aanbod aan jeugdigen en aan volwassenen bij uiteenlopende problemen. Op een  aantal gebieden hebben we ons gespecialiseerd.


De behandelingen die we bieden zijn bewezen effectief. Vaak maken we gebruik van verschillende behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR, schematherapie of oplossingsgerichte therapie.  Zo sluiten we het beste aan bij jouw problemen.

Misschien vraag je je na het lezen van de informatie over ons generalistische aanbod voor jeugdigen of volwassenen of onze specialisaties af of wij ook jou kunnen helpen. Neem dan contact op.

Sperwerkamp 40

3972 WG Driebergen-Rijsenburg

0343-769154

info@topp-zorg.nl

TOPP-zorg


Therapie Onderzoek Psychologen Pedagogen


Een kleinschalige groepspraktijk in het midden van Nederland die hulp biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. We zijn gespecialiseerd in rouw, trauma, angst, depressie, medisch onbegrepen lichamelijke klachten, hoogbegaafdheid en diagnostiek. Maar we bieden ook hulp bij uiteenlopende andere problemen. Neem daarom altijd contact op om te kijken wat we voor jou, je kind of je gezin kunnen betekenen.

© Copyright. All Rights Reserved.