Hulpaanbod

Wat we doen, ons hulpaanbodSoms zijn er problemen waar je zelf geen oplossing (meer) voor weet. Je bent zelf angstig of somber of je merkt dat je kind steeds onzekerder wordt. Er heeft een ingrijpende gebeurtenis plaatsgevonden zoals een ernstige ziekte of handicap in het gezin of het overlijden van een dierbare. Je bent gepest of hebt een nare ervaring gehad. Je hebt lichamelijke klachten waarvoor de artsen geen verklaring kunnen vinden. Je hebt een levensbedreigende ziekte en weet niet goed hoe je dat kunt combineren met het opvoeden van je kinderen. Wat vertel je? En hoe? In al die gevallen kan een psycholoog of orthopedagoog meedenken en hulp bieden.


We bieden hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Bij de hulp aan kinderen en jongeren werken we altijd samen met hun ouder(s) en vaak ook samen met de school. Wij  willen naast jou staan. We zijn laagdrempelig en gericht op jou als mens. We werken in een klein en overzichtelijk team. Zo kennen wij onze  cliënten goed, en zij ons. Zo werken we samen met jou aan een beter perspectief.


We werken kort als het kan, en lang(er) als dat nodig is. Zo helpen we bij het verbeteren van jouw kwaliteit van leven. Gesprekken vinden meestal op de praktijk plaats. Maar online is ook mogelijk en heeft (zeker in deze COVID-19-tijd) soms de voorkeur. 


We bieden geen 24-uurs dienst. Dat betekent dat we geen hulp bieden bij ernstige verslavingen, agressie en acute suïcidaliteit. Ouderen bij wie psychische klachten samengaan met dementie en/of lichamelijke klachten, kunnen niet bij ons terecht.

Veel volwassenen kampen met emotionele of psychische problemen. Als deze niet vanzelf overgaan kan een psycholoog hierbij helpen. Lees hier meer over ons aanbod voor volwassenen.

Als praktijk hebben we een breed aanbod, maar zijn we ook gespecialiseerd op een aantal terreinen. Lees  hier meer over onze specialisaties


We bieden hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders. Soms zijn er ingrijpende dingen gebeurd, maar soms is er geen directe aanleiding Lees hier meer over hoe we samen proberen om klachten te verminderen en problemen op te lossen.

TOPP-zorg


Therapie Onderzoek Psychologen Pedagogen


Een kleinschalige groepspraktijk in het midden van Nederland die hulp biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. We zijn gespecialiseerd in rouw, trauma, angst, depressie, medisch onbegrepen lichamelijke klachten, hoogbegaafdheid en diagnostiek. Maar we bieden ook hulp bij uiteenlopende andere problemen. Neem daarom altijd contact op om te kijken wat we voor jou, je kind of je gezin kunnen betekenen.

Sperwerkamp 40

3972 WG Driebergen-Rijsenburg

0343-769154

info@topp-zorg.nl

© Copyright. All Rights Reserved.