Aanmelden en contact

ContactOp de website staat veel informatie over wat we doen en hoe we werken. Als je vragen hebt, kun je ons goed bereiken via de mail. Wil je liever telefonisch contact? Dat kan ook. Omdat we vaak met cliënten aan het werk zijn kan het zijn dat we de telefoon niet oppakken. Spreek dan in of vul het contactformulier in of stuur een email naar info@topp-zorg.nl, dan bellen wij je terug op een tijdstip dat ons beiden goed past.


In verband met de privacy wetgeving willen wij je vragen geen persoonlijke informatie te delen via het contactformulier of email.

Contact

Sperwerkamp 40

3972 WD Driebergen


0343-769154

 
 
 
 
 

OpeningstijdenAfspraken (diagnostiek, behandeling)

Maandag- Vrijdag: 9.00 - 17.00Telefonische bereikbaarheid


Wij zijn vaak aan het werk met cliënten en nemen dan de telefoon niet op. Indien u een boodschap inspreekt of mailt via het contactformulier dan bellen wij u terug op een tijdstip dat ons beiden past. We doen ons best om dit dezelfde week te doen.


Routebeschrijving


Klik hier voor een routebeschrijving

TOPP-zorg is geregistreerd bij de KvK (69420491)

Sperwerkamp 40

3972 WG Driebergen-Rijsenburg

0343-769154

info@topp-zorg.nl

TOPP-zorg


Therapie Onderzoek Psychologen Pedagogen


Een kleinschalige groepspraktijk in het midden van Nederland die hulp biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen. We zijn gespecialiseerd in rouw, trauma, angst, depressie, medisch onbegrepen lichamelijke klachten, hoogbegaafdheid en diagnostiek. Maar we bieden ook hulp bij uiteenlopende andere problemen. Neem daarom altijd contact op om te kijken wat we voor jou, je kind of je gezin kunnen betekenen.

© Copyright. All Rights Reserved.